Wimperextensions

Volgeboekt! Vanaf 3 juli weer enkele plekken beschikbaarFoto van ogen met wimperextensions op https://www.lovelylashesnails.nl/p/wimperextensions.html . De wimperextensions worden in Dronten, Flevoland geplaatst en zijn anders dan nepwimpers. Tijdens de kortingsactie in November is de wimperextension behandeling in prijs verlaagd
De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers. De wimperextension is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De wimperextensions hebben een krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. De krul, dikte en lengtes van de wimperextensions zijn volledig te bepalen naar uw wens en uw natuurlijke wimperharen.
Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat de wimperextensions niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 90 tot 120 minuten. Een wimperextension opvul behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Ik werk uitsluitend met zijde wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben (keuze uit verschillende krullen en diktes). Veel praktijken werken met synthetische wimperextensions, maar ik werk met mooie echte zijden wimperextensions waardoor je een veel natuurlijker effect krijgt!


Houdbaarheid van de wimperextensions
Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot twee maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om een mooie volle set wimperextensions te behouden, adviseer ik om iedere 3 tot 4 weken een wimperextension opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om eenmalig wimperextensions te laten zetten, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

Voordelen van wimperextensions
* Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
* Lengte, dikte en krul van de wimperextensions aangepast aan jouw wensen
* Wimperextensions zijn praktisch gewichtsloos, je voelt de wimperextensions niet
* Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater
* Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
* Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
* Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
* Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
* Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen
* Wimperextensions geven een natuurlijke uitstraling
* Wimperextensions worden pijnloos opgebracht
* Wimperextensions blijven 6-8 weken zitten (dit betekent dat de laatste haartjes dan uitvallen)
* Wimperextensions geven volume en kleur aan de eigen wimpers
* Wimperextensions laten de ogen gelift/opener lijken
* Je krijgt een jeugdiger uiterlijk door wimperextensions
* Tijdbesparend