Gellak


Gellak is een nagellak die uitgehard wordt onder een UV-lamp/LED lamp. Deze zorgt voor minimaal 14 dagen perfect gelakte en glanzende nagels. Geen afgebladderde, beschadigde nagels meer. Ook perfect voor de nagelbijters onder ons! Gellak is in vele kleuren te krijgen, maar u kunt natuurlijk ook voor een naturel, french manicure of nailart gaan.
Op de tenen blijft gellak nog veel langer zitten.
Ik werk uitsluitend met het merk Loveness. Dit merk is alleen te verkrijgen voor professioneel gebruik

Foto van handen met gellak en gelcolor nagellak op https://www.lovelylashesnails.nl/p/gelcolor-nagellak.html . Hierop zijn verschillende kleuren nagellak en nailart te zien

IBX
IBX is tot nu toe het enige product dat doordringt IN de nagelplaat. In tegenstelling tot alle bekende producten zoals lak, gellak, gel,acryl, biab etc die een laag vormen OP de nagel. Dit zorgt ervoor dat door middel van een IBX behandeling de beschadigde nagels worden hersteld,zwakke nagels verstevigd, en kwetsbare nagels beschermd. Deze behandeling maakt uw natuurlijke nagels sterker. IBX vormt dus GEEN laag op de nagel, maar dringt door IN de nagel en daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Het product is kleurloos en dus onzichtbaar op de natuurlijke nagels. Er kan altijd voor worden gekozen om wel een glanzend, beschermlaagje op aan te brengen.Nagels die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu mooi lang worden. Nagels waarop producten niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off producten worden weer sterk, waardoor je gellak of andere soak-off producten zonder zorgen kan dragen.

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. Het kan worden toegepast op de nagels aan handen en voeten. Wanneer we starten met IBX is een kickstart (kuur van 3 weken achtereenvolgend, 1x per week) verplicht, omdat er natuurlijk nog geen IBX in de nagelplaat zit en dit de beste, meest intensieve manier is om een gezonde nagelplaat te behalen.

Wanneer u een gellak gebruikt, breng ik IBX weer aan na het verwijderen van oude gellak. Ongeveer dus na 2 à 3 weken. (Let op! Dit geldt dus niet voor gellak na IBX tijdens de kickstart) Als IBX wordt gebruikt zonder gellak, dan is de frequentie afhankelijk van de mate van de beschadiging. Zolang er ernstige schade is, moet IBX elke week worden aangebracht. Als de schade minder erg is, dan is eens in de twee weken voldoende. Als de schade hersteld is en we de nagels in goede conditie willen houden door IBX dan kunnen we de draagtijd verder uitbreiden.

Wanneer is IBX de oplossing voor uw nagels?
•Heeft u last van gespleten nagels?
•Nagels met groeven
•Nagels die snel inscheuren of afbreken?
•Zwakke nagels die de groei belemmeren?
•Trauma nagel (na een ongeluk)
Daarnaast is IBX ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd gellak gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de gellak beter blijft zitten en beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van gellak of andere soak-off producten.

Nazorg
De juiste nazorg van de nagels in combinatie met de IBX behandeling is een must! Vandaar dat u bij de kickstart kuur ook een flesje Dadi’Oil (speciale nagelriemolie) van mij cadeau krijgt.

Ik eindig de IBX behandeling met Dadi'Oil en Dadi lotion. Deze olie zal zorgen voor flexibiliteit, stevigheid en glans aan uw nagels en nagelriemen. U dient na afloop van de behandeling dagelijks door te gaan met het oliën van uw nagels, maar dit zal natuurlijk ook tijdens de behandeling uitgebreid worden besproken.

Wilt u ook graag gezonde nagels? Laten we samen kijken wat mogelijk is en een behandelplan samenstellen. Voor de kickstart plan ik meteen alle 3 de afspraken in, omdat ik de nagels dan echt 1x per week gedurende 3 weken moet behandelen